Optimale voeding en prestatie:

Als je je gedraagt als een Formule 1 race auto en je brandstofniveau blijkt op het niveau van een lelijk eendje te liggen dan begrijp je dat dat niet goed kan zijn. Het verschil tussen het menselijk lichaam en een auto is dat wij mensen allerlei extra systemen hebben waardoor we de 'rit' toch kunnen volbrengen, ook al is de tank eigenlijk leeg.
Die systemen zouden we echter alleen in noodgevallen moeten gebruiken en niet voortdurend zoals dat bij veel sporters het geval is. Doe je dat toch dan liggen er naast het niet optimaal kunnen presteren ook allerlei vervelen de consequenties op de loer.
Zo is een van de veel voorkomende oorzaken van overtraining verkeerde voeding. Maar ook herstel, blessure gevoeligheid, concentratie, krachtverlies, slecht slapen, moeilijk opstaan, problemen met het uithoudingsvermogen zijn voorbeelden van zaken die oa direct met een verkeerd voedingspatroon te maken kunnen hebben.
Ik bied je verschillende manieren om snel en efficient inzicht te verkrijgen in je voeding ten opzichte van je behoefte en adviseer je waar dat gewenst is.

Links:
Bezoek de officiele website van Herbalife Sport >>
Bezoek de website van Herbalife 24 >>

Producten waar mee werken zijn:
* Herbalife producten algemeen
* Sportvoeding Herbalife 24

herbalife 24

Product bestellen?
Mocht u Herbalife producten willen bestellen of meer informatie over hebben, dan kunt u contact met mij opnemen en binnen 24 uur kunnen we de juiste producten voor u leveren.
Heeft u nog vragen, ook dan kunt u contact opnemen zodat we u meer informatie kunnen geven.

 

 

 

sport


Alle afbeeldingen zijn eigendom van Herbalife International